Serbian okupio nekoliko stotina mladih gejmera igrajući FIFA u SC Karaburma

Jedan od najpopularnijih gejmera u Srbiji, Bogdan Lalović, poznatiji kao Serbian Games BL,  bio je gost Shopping  centra Karaburma u subotu 3. decembra,  gde je proveo celo posle podne u druženju  sa nekoliko stotina dečaka i devojčica koji su došli da odmere snage sa njim igrajući FIFA. U sjajnoj atmosferi renoviranog SCK stotine posetilaca je strpljivo čekalo na autogram, fotografisanje, a oni  najbrži su bili u prilici i da odigraju po nekoliko minuta na Soniju sa popularnim gejmerom koji na svom YouTube kanalu ima neverovatnih 600.000 pratilaca.

tckaraburma_gejmer_web_12

Serbian sa brojnim fanovima

Serbian je izabrao Real Madrid, a njegovi “protivnici” su bili u dresu Barselone, s obzirom na to da se baš u tim momentima igrao pravi “El Clasico” derbi na stadionu Kamp Nou. Druženje je trajalo puna dva sata, na oduševljenje mališana.

“U Shopping centru Karaburma je bio odličan provod. Ja se uvek radujem druženju sa fanovima, a danas sam ponesen sjajnom atmosferom i ovolikom broju ljudi, baš uživao. Moram još jednom da istaknem da sam zadivljen umećem mladih gejmera, a da ću se potruditi ponovo da dođem u SCK, i da na miru obiđem radnje jer ima zaista odličnih stvari” – rekao je Lalović.

Pod sloganom “Nova godina – nova priča” Shoping centar Karaburma ulazi u 2017. godinu renoviran, moderniji i osvežen novim sadržajima namenjenim zabavi cele porodice. Druženje sa Serbianom bila je samo uvertira u ono što posetioce SCK očekuje u narednom periodu. Pre svega, 10. decembra sa gostima Shopping centra Karaburma družiće se popularna mlada pevačica Sara Jo, a 24. decembra stiže Vesna Dedić, poznata novinarka, voditeljka i spisateljica.

“Shopping centar Karaburma otvorio je vrata svojim posetiocima i iznenadio ih novim ruhom, ali nismo se tu zaustavili, već ćemo tokom narednog perioda ponuditi i niz zabavnih sadržaja. Već sledeće subote pripremamo novo iznenađenje i zaista smo se trudili da u odabiru sadržaja zadovoljimo sve ukuse i tako okupimo porodicu na jednom mestu”, rekao je Ivan Raičević, direktor Shopping centra Karaburma.

Direktor SCK je dodao da je politika Centra i dalje da okuplja brendove koji imaju pristupačne cene i da se i na taj način približi svojim potrošačima.

tckaraburma_gejmer_web_102

Posetioci SC Karaburma su se zabavili u igranju FIFA sa Serbianom

Shopping centra Karaburma, je renovirao prostor površine 5.000 m2, proširio ponudu novim radnjama, kao što su Gigatron, Trefolino, knjižara Vulkan, Svilanit i druge. SCK karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova kao što su C&A, Roda, DM drogerija, Forma Ideale, Takko, Sport vision, JYSK, Deichmann, kao i mnogi drugi. Svi posetioci imaju na raspolaganju besplatan parking sa kapacitetom za više od 450 vozila.