NMT KONKURS

OBAVEŠTENJE: NMT konkurs je završen 30. juna 2023.

Ok, videli smo se na Tinderu i sada znamo da smo match 🔥 Ko zna, možda se iz ovog flerta izrodi ljubav na duge staze. #fingerscrossed 💟

DIGITAL ACCOUNT EXECUTIVE

Ako želiš da sarađuješ sa renomiranim multinacionalnim brendovima i vodiš njihove profile na društvenim mrežama, učestvuješ u osmišljavanju strategija digitalnog marketinga i stvaraš kreativan i viralan content, prijavi se za poziciju Digital Account Executive.

O NEW MEDIA TEAM-U (NMT)

Agencija za integrisane komunikacije New Media Team osnovana je pre 13 godina. Naš tim čine profesionalci ujedinjeni oko jednog cilja – nadmašiti očekivanja klijenata na svakom projektu.

Naš jedinstveni pristup projektima čini da svi delovi slagalice skladno funkcionišu, dok ostvaruju vrhunske rezultate: Marcom, Design, Digital, Production, Event, PR i Influencer Marketing. Svojom stručnošću, svi naši timovi doprinose stvaranju priča koje ljudi dele.

O NMT DIGITAL SEKTORU

NMT Digital sektor pruža usluge vođenja profila na društvenim mrežama, oglašavanja, kreiranja contenta i kampanja, kako bi svaki naš klijent na najbolji način iskoristio potencijal digitalnih kanala.

NMT Digital čini tim ekperata za digitalni marketing, content specijalista, stratega i dizajnera. Svaki član tima svojim unikatnim setom veština doprinosi da projekti klijenata budu izvršeni prema najvišim standarima. Oslanjajući se na najsavremenije digitalne alate i trendove, pomažemo klijentima da se pozicioniraju ispred konkurencije i ostvare vrhunske poslovne rezultate.

Neki od dugogodišnjih klijenata NMT Digital sektora su: British American Tobacco, Diopta, IDEA Montenegro, Movem i mnogi drugi.

OPIS POSLA:

– Vođenje društvenih mreža za klijente agencije

– Izvršavanje zadataka iz oblasti digitalnog marketinga za potrebe klijenata

– Razvoj i implementacija digital strategije

– Osmišljavanje sadržaja za društvene mreže

– Izgradnja pozitivnog odnosa sa klijentima

– Izrada izveštaja o aktivnostima na digitalnim kanalima

– Praćenje trendova iz oblasti digitalnog marketinga

PROFIL KANDIDATA:

– BSc/BA iz marketinga, novinarstva, PR-a ili srodne oblasti

– Izuzetno poznavanje društvenih mreža i najnovijih trendova

– Kreativnost i timski duh

– Odlične time management i organizacione sposobnosti

– Najmanje 1 godina radnog iskustva

ŠTA NUDIMO:

Svaki dan u našem timu je prilika za učenje i rast. Radićeš sa vodećim klijentima iz različitih industrija i sarađivaćeš sa iskusnim profesionalcima. Naravno, u zavisnosti od radnog iskustva i kvalifikacija, ponudićemo ti konkurentnu platu, kao i privatno zdravstveno osiguranje i kvartalne bonuse.

KAKO SE PRIJAVITI:

– Pošalji nam CV na office@newmediateam.rs (subject: Digital – DAE – prijava za posao)

– Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor

CREATIVE EVENT STRATEGIST

Ukoliko si sa kreativom i out of the box idejama na ti, imaš iskustva u planiranju i realizaciji događaja, voliš rad u dinamičnom okruženju, ne voliš fraze i želiš da kreiraš događaje za pamćenje –  tebe tražimo!

O NEW MEDIA TEAM-u (NMT)

Agencija za integrisane komunikacije New Media Team osnovana je pre 13 godina. Naš tim čine vrhunski profesionalci ujedinjeni u istom cilju – da na svakom novom projektu prevaziđu očekivanja klijenata i ostvare najbolji rezultat.

Zahvaljujući odličnom timskom duhu i jedinstvenom pristupu radu, svi sektori u agenciji rade i funkcionišu kao celina: Event, Marcom, PR, Design, Digital, Production, Influencer Marketing.

O NMT EVENT SEKTORU

Event sektor radi na stvaranju novih, kreativnih i originalnih rešenja kako bismo za klijenta i publiku organizovali zapažene događaje koji ostavljaju nezaboravna iskustva. NMT mantra je: ZAMISLI ONO ŠTO NE MOŽEŠ DA ZAMISLIŠ.

Među velikim brendovima i dugoročnim klijentima za koje radi NMT Event sektor  nalaze se:

British American Tobacco, HBO MAX, Movem Fashion, OTP banka, Huawei, N Sport…

OPIS POSLA:

 • Osmišljavanje kreativnih i inovativnih rešenja za realizaciju događaja
 • Planiranje i kompletna realizacija različitih događaja (promotivnih, prodajnih, konferencijskih, edukativnih, informativnih….)
 • Kontinuirana saradnja sa dobavljačima radi ostvarivanja maksimalne sinergije u realizaciji zadatih ciljeva
 • Izrada ponuda i prezentacija
 • Efikasna komunikacija sa klijentima i saradnicima
 • Proaktivna saradnja na svakodnevnom nivou sa kolegama iz drugih sektora unutar agencije – Design, Production, Influencer Marketing, Digital i Marcom
 • Praćenje trendova i dešavanja unutar industrije
 • Priprema izveštaja nakon završenih projekata

PROFIL KANDIDATA:

 • Timski duh i razvijena sposobnost kreativnog razmišljanja
 • Relevantno iskustvo iz industrije – od 1 do 3 godine
 • Završene osnovne ili master studije – marketing, ekonomija ili druga srodna grana iz oblasti društvenih nauka
 • Odlične veštine usmene i pismene komunikacije na srpskom i engleskom jeziku.
 • Odlične organizacione sposobnosti i upravljanje projektima
 • Aktivno korišćenje Microsoft Office programa

ŠTA NUDIMO?

Trudimo se da svaki dan pretvorimo u priliku za profesionalni rast i razvoj zaposlenih. Osim toga, agencija je poznata po kompetitivnim platama na tržištu, kao i benefitima u vidu privatnog zdravstvenog osiguranja, brojnim edukacijama i kvartalnim bonusima.

APLICIRANJE NA KONKURS:

Pošalji nam CV na office@newmediateam.rs (Subject: EVENT prijava za posao) 

CREATIVE MARKETING EXECUTIVE

Ako svakodnevno spajaš strateško razmišljanje sa kreativom, imaš iskustva u komunikacijama i marketingu, „voze te“ 360 kampanje… nastavi sa čitanjem ovog oglasa 🙂

O NEW MEDIA TEAM-u (NMT)

Agencija za integrisane komunikacije New Media Team osnovana je pre 13 godina. NMT tim čine vrhunski profesionalci koji imaju isti cilj – da na svakom novom projektu prevaziđu očekivanja klijenata i ostvare najbolji rezultat.

Zahvaljujući  timskom duhu i jedinstvenom pristupu u radu, svi sektori u agenciji rade i funkcionišu kao celina: Marcom, PR, Design, Digital, Production, Influencer marketing, Event.

O NMT MARCOM SEKTORU

Svakodnevno stremimo ka novim i originalnim rešenjima i dajemo sve od sebe da poruke Brenda dopru do ciljne grupe. NMT mantra je: Ne pričaj priče koje niko ne kupuje. Pronađi lepotu u 360 komunikacijama. Ostvari KPI.

Među velikim brendovima i dugoročnim klijentima za koje radi NMT Marcom sektor, nalaze se:

British American Tobacco, HBO MAX, Diopta, IDEA Montenegro, Portonovi, Apoteka.rs i mnogi drugi.

OPIS POSLA: 

 • Kreiranje komunikacionih materijla za klijente – od saopštenja za medije i native tekstove do pisanja B2C newsletter-a i CRM materijala
 • Osmišljavanje i definisanje strateških pravaca i kreativnih platformi za klijente
 • Proaktivna saradnja na svakodnevnom nivou sa kolegama iz drugih sektora unutar agencije – Design, Production, Influencer Marketing, Digital i Event
 • Praćenje trendova i dešavanja unutar industrije
 • Priprema izveštaja nakon završenih projekata

PROFIL KANDIDATA:

 • Završene osnovne ili master studije – marketing, ekonomija, novinarstvo ili druga srodna grana iz oblasti društvenih nauka
 • Relevantno iskustvo iz industrije – od 1 do 3 godine
 • Odlične veštine usmene i pismene komunikacije na srpskom i engleskom
 • Odlične organizacione sposobnosti i upravljanje projektima
 • Aktivno korišćenje Microsoft Office programa
 • I najvažnije – timski duh i razvijena sposobnost kreativnog razmišljanja

ŠTA NUDIMO?

Trudimo se da svaki dan kreiramo kao priliku za profesionalni rast i razvoj zaposlenih. Osim toga, agencija je prepoznata po kompetitivnim platama na tržištu, kao i benefitima u vidu privatnog zdravstvenog osiguranja, brojnim edukacijama i kvartalnim bonusima.

APLICIRANJE NA KONKURS:

Pošalji nam CV na office@newmediateam.rs (Subject: Marcom prijava za posao) 

PR MANAGER

Ako poseduješ trogodišnje iskustvo u oblasti PR-a, umeš da samostalno vodiš klijente, kreiraš PR planove i komunikacione strategije, odlično pišeš i poznaješ prilike na tržištu, onda si na pravom mestu – dok čitaš ovaj oglas – i radujemo se tvom CV-ju!

O NEW MEDIA TEAM-U

Mi smo agencija za integrisane komunikacije koja je osnovana pre više od 13 godina. Tim čine vrhunski profesionalci ujedinjeni u zajedničkom cilju – da prevaziđemo očekivanja klijenata na svakom projektu.

Naš jedinstven pristup osigurava da svaki delić u slagalici odlično funkcioniše. Agencija ima više različitih sektora, kao što su PR, Design, Marcom, Digital, Production, Influenser Marketing i Event. Specifična ekspertiza, posvećenost, strast i zajednički rad timova doprinose realizaciji uspešnih kampanja naših klijenata.

O PR SEKTORU

Svakodnevno smo posvećeni osmišljavanju i realizaciji kampanja kako bi poruke naših klijenata na kreativan način došle do ciljnih grupa. Eksperti smo u izradi strategija i svih vrsta materijala za internu i eksternu komunikaciju.

Neki od naših klijenata: Coca-Cola HBC Srbija, Adidas, Reebok, UNICEF, Heineken, Visa, Huawei, OTP banka, JYSK, Discovery, HBO, MediGroup.

OPIS POSLA:

 • Kreiranje svih vrsta komunikacionih materijala – saopštenja za medije, PR i native tekstova, scenarija, protokola, govora
 • Kreiranje i realizacija komunikacionih strategija, kampanja, PR planova
 • Poznavanje osnova krizne komunikacije
 • Poznavanje medijske scene i media relations
 • Evaluacija projekata i izveštavanje

KVALIFIKACIJE KANDIDATA:

 • Visoko obrazovanje u oblasti novinarsta ili društvenih nauka
 • Najmanje tri godine iskustva na poziciji PR
 • Odlične pisane i komunikacione veštine
 • Iskustvo u kreiranju strategija komunikacije, PR planova
 • Razvijeni odnosi sa medijima
 • Odlično poznavanje engleskog jezika
 • Aktivno korišćenje Microsoft Office programa
 • Kreativnost i timski duh iznad svega!

ŠTA NUDIMO?

U zavisnosti od iskustva i kvalifikacija, spremni smo da ponudimo stimulativnu zaradu, privatno zdravstveno osiguranje, stalnu edukaciju, kao i mentorski pristup, sticanje novih znanja i veština, ali i mogućnost rada sa iskusnim profesionalcima i na različitim klijentima.

APLICIRANJE NA KONKURS:

Pošalji nam CV na office@newmediateam.rs (Subject: PR prijava za posao)

SENIOR PR MANAGER

Ako poseduješ najmanje pet godina iskustva u oblasti PR-a, samostalno vodiš klijenta i timove na nižim pozicijama, razmišljaš strateški dok kreiraš i kampanje i komunikacione strategije, a poseduješ razvijene veštine pisanja, i odlično se snalaziš u kriznim komunikacijama, onda je ovo oglas za tebe i radujemo se takvom CV-ju!

O NEW MEDIA TEAM-U

Mi smo agencija za integrisane komunikacije koja je osnovana pre više od 13 godina. Tim čine vrhunski profesionalci ujedinjeni u zajedničkom cilju – da zadovoljimo očekivanja naših klijenata u svakom projektu na kome smo angažovani.

Naš jedinstven pristup osigurava da svaki delić u slagalici odlično funkcioniše. Agencija ima više različitih sektora, kao što su PR, Design, Marcom, Digital, Production, Influenser Marketing i Event. Specifična ekspertiza, posvećenost, strast i zajednički rad timova doprinose realizaciji uspešnih kampanja naših klijenata.

O PR SEKTORU

Svakodnevno smo posvećeni osmišljavanju i realizaciji kampanja kako bi poruke naših klijenata na kreativan način došle do ciljnih grupa. Eksperti smo u izradi strategija i svih vrsta materijala za internu i eksternu komunikaciju.

Neki od naših klijenata: Coca-Cola HBC Srbija, adidas, Reebok, UNICEF, Heineken, Visa, Huawei, OTP banka, JYSK, Discovery, HBO, MediGroup

OPIS POSLA:

 • Kreiranje svih vrsta komunikacionih materijala – saopštenja za medije, PR i native tekstova, scenarija, protokola, govora
 • Kreiranje i realizacija komunikacionih strategija, kampanja, PR planova, upravljanje i realizacija pitcheva
 • Odlično poznavanje krizne komunikacije
 • Vođenje timova
 • Poznavanje medijske scene i media relations
 • Edukacija kolega

KVALIFIKACIJE KANDIDATA:

 • Visoko obrazovanje u oblasti novinarsta ili društvenih nauka
 • Najmanje pet godina iskustva na poziciji PR
 • Odlične organizacione veštine
 • Odlične pisane i komunikacione veštine
 • Odlično pisanje svih komunikacionih materijala
 • Iskustvo u kreiranju strategija komunikacije, PR planova, krizne komunikacije
 • Razvijeni odnosi sa medijima
 • Odlično poznavanje engleskog jezika
 • Aktivno korišćenje Microsoft Office programa
 • Kreativnost i timski duh iznad svega!

ŠTA NUDIMO:

U zavisnosti od iskustva i kvalifikacija, spremni smo da ponudimo stimulativnu zaradu, privatno zdravstveno osiguranje, stalnu edukaciju, kao i mentorski pristup, sticanje novih znanja i veština, ali i mogućnost rada sa iskusnim profesionalcima i na različitim klijentima.

PRIJAVA NA KONKURS:

– Konkuriši preko LinkedIn-a ili nam pošalji svoj CV na office@newmediateam.rs (subject: PR prijava za posao) 

– Na intervju pozivamo samo kandidate koji uđu u najuži izbor

DESIGNER

Ako sve što vidiš prolazi kroz tvoj vizuelni filter, a crtaš od kad znaš za sebe – onda i mi želimo da znamo za tebe.

O NEW MEDIA TEAM-U

Agencija za integrisane komunikacije, New Media Team, osnovana je pre 13 godina. Naš tim čine vrhunski profesionalci ujedinjeni u istom cilju – da na svakom novom projektu prevaziđu očekivanja klijenata i ostvare najbolji rezultat.

Zahvaljujući timskom duhu i jedinstvenom pristupu radu, svi sektori u agenciji funkcionišu kao jedna celina: Marcom, PR, Design, Digital, Production, Influencer Marketing i Event.

Senior Graphic Designer

U našoj Agenciji, grafički dizajn se neguje kao ultimativna primenjena umetnost koja tretira suštinu i formu potpuno jednako. Dizajnom se poruka prenosi u najjasnijem i najatraktivnijem mogućem obliku. Tražimo talentovanog seniora koji te poruke ume da prenese kroz koncept i ideje dok kreira vizuelna rešenja, kako u digitalnim, tako i u štampanim medijima. Idealan kandidat bi imao odlično poznavanje Adobe paketa za dizajn (Photoshop, Illustrator, InDesign). Kandidat bi takođe trebalo da bude izuzetno vešt u svakom koraku dizajnerskog procesa – od ideje i koncepta do finalnog vizuelnog rešenja. Saradnja sa PR, Event, Digital, Production i Marcom sektorom predtavlja sastavni deo rada. Idealan kandidat ima i duboko razumevanje i osećaj za brending i marketing i isporučuje adekvatnu direkciju za svaki projekat.

Opis posla:

 • Saradnja, brainstorming i osmišljavanje strategije sa više timova ili klijenata na različitim materijalima koji podrazumevaju dizajn web-stranica, prezentacija, vizuelnih identiteta, natpisa, internih komunikacija, biltena i drugih marketinških materijala.
 • Rad na različitim projektima i saradnja sa medijima korišćenjem različitih softverskih programa za vizualizaciju i razvoj inovativnih grafičkih radova koji zadovoljavaju standarde klijenata.
 • Usklađivanje dizajna u skladu sa feedback-om menadžera, kako bi se pružila kvalitetna usluga, jasno predstavile ideje i adekvatno predstavila kompanija ili klijent.
 • Razvoj koncepta i realizacija originalnog sadržaja, uz poznavanje korišćenja boja, fontova, vizuala, teksta i njihovog idealnog rasporeda i postavljanja.
 • Samostalni rad, ali i saradnja sa marketinškim timom, tako da se poštuju rokovi, a projekti realizuju u skladu sa rasporedom i svim aktivnostima, što može uključivati pet ili više projekata istovremeno.
 • Praćenje svih procesa, identifikovanje nedostataka i kreiranje rešenja za unapređenje dizajna.
 • Ažuriranje i kontinuirano održavanje internih baza podataka za dizajn, fotografiju i video sadržaje.

Potrebne veštine i kvalifikacije:

 • Izuzetna kreativnost i inovativne dizajnerske veštine
 • Tri ili više godina iskustva (akademskog i profesionalnog) u korišćenju softvera za dizajn, uključujući Illustrator, InDesign, Photoshop
 • Odlične komunikacijske veštine
 • Organizacione veštine za rad u dinamičnom okruženju, kao i obavljanje aktivnosti u zadatim rokovima
 • Želja za daljim unapređivanjem veština

Poželjne veštine i kvalifikacije:

 • Tri ili više godina profesionalnog iskustva u grafičkom dizajnu, poželjno u marketinškoj ili kreativnoj agenciji
 • Visoka stručna sprema iz oblasti grafičkog dizajna, umetnosti ili drugih srodnih oblasti
 • Poznavanje dizajna animacija / pokretnih grafika, a plus je i poznavanje produkcije

Mi nudimo:

Svaki dan proveden u našem timu je prilika za učenje i razvoj. Radićeš sa vodećim klijentima iz različitih industrija i sarađivati sa iskusnim profesionalcima. Naravno, u zavisnosti od tvog radnog iskustva i kvalifikacija, ponudićemo ti konkurentnu tržišnu platu, kao i privatno zdravstveno osiguranje, kao i kvartalne bonuse.

Koraci za apliciranje:

 • Prijavite se putem LinkedIn-a ili nam pošaljite svoj CV na office@newmediateam.rs (naslov: DIZAJNER prijava za posao)

Kandidati koji uđu u uži izbor biće kontaktirani za intervju.

CONTENT CREATOR

Ako reach tvoje kreativnosti prelazi granice Metaverse-a, dok ti je kreiranje viralnog video contenta  specijalnost, a TikTok poznaješ bolje nego svoj pocket aka džep, prijavi se za poziciju Content Creator.

O NEW MEDIA TEAM-U (NMT)

Agencija za integrisane komunikacije New Media Team osnovana je pre 13 godina. Naš tim čine profesionalci ujedinjeni oko jednog cilja – nadmašiti očekivanja klijenata na svakom projektu.

Jedinstven pristup projektima čini da svi delovi slagalice skladno funkcionišu i postižu vrhunske rezultate: Marcom, Design, Digital, Production, Event, PR i Influencer Marketing. Svojom stručnošću, svi naši timovi doprinose stvaranju priča koje ljudi dele.

O NMT DIGITAL SEKTORU

NMT Digital sektor pruža usluge vođenja profila na društvenim mrežama, oglašavanja, kreiranja contenta i kampanja, kako bi svaki naš klijent na najbolji način iskoristio potencijal digitalnih kanala.

NMT Digital čini tim ekperata za digitalni marketing, content specijalista, stratega i dizajnera. Svaki član tima svojim unikatnim setom veština doprinosi da projekti klijenata budu izvršeni prema najvišim standarima. Oslanjajući se na najsavremenije digitalne alate i trendove, pomažemo klijentima i njohovim Brendovima da se pozicioniraju ispred konkurencije.

Neki od dugogodišnjih klijenata NMT Digital sektora su: British American Tobacco, Diopta, IDEA Montenegro, Movem i mnogi drugi.

OPIS POSLA:

 • Pisanje scenarija i snimanje TikTok/Reel videa
 • Montaža TikTok i Reel videa
 • Strateško vođenje TikTok profila klijenata
 • Kreiranje atraktivnog contenta za ostale društvene mreže
 • Praćenje trendova i predlaganje inovacija

PROFIL KANDIDATA:

 • Odlično poznavanje TikTok-a i drugih društvenih mreža
 • Radno iskustvo: od jedne do tri godine
 • Odlične komunikacione veštine (srpski i engleski jezik)
 • Odlične organizacione veštine
 • Korišćenje Microsoft Office alata, kao i aplikacija CapCut i InShot
 • Odlično poznavanje društvenih mreža
 • I najvažnije – kreativnost i timski duh!

ŠTA NUDIMO:

 Svaki dan u našem timu prilika je za učenje i rast. Radićeš sa vodećim klijentima iz različitih industrija i sarađivaćeš sa iskusnim profesionalcima. Naravno, u zavisnosti od radnog iskustva i kvalifikacija, ponudićemo ti konkurentnu platu, privatno zdravstveno osiguranje i kvartalne bonuse.

KAKO SE PRIJAVITI:

– Pošalji nam CV na office@newmediateam.rs (subject: Digital – prijava za posao)

– Biće kontaktirani kandidati koji uđu u uži izbor

PRODUCTION ACCOUNT MANAGER

Ako imaš dovoljno sluha da čuješ i one neizrečene, a posebno glasno izgovorene želje klijenata, i  budeš most između te želje i krajnjeg rešenja, mi želimo da budeš naš novi/nova Production account manager.

O NEW MEDIA TEAM-u (NMT)

Agencija za integrisane komunikacije New Media Team osnovana je pre 13 godina. Naš tim čine vrhunski profesionalci ujedinjeni u istom cilju – da na svakom novom projektu prevaziđu očekivanja klijenta.

Zahvaljujući timskom duhu i jedinstvenom pristupu radu, svi sektori u agenciji rade i funkcionišu kao celina: Marcom, PR, Design, Digital, Production, Influencer Marketing i Event.

O NMT PRODUCTION SEKTORU

Video i foto produkcija je osnovni marketinški alat današnjice. Na svakodnevnom nivou kreiramo kampanje za klijente. Od kreativne ideje pa do realizacije produkcije sadržaja za naše klijente. Uz našu pomoć, preko TVC-a do kreiranja kontenta za digital, brendovi pričaju svoju priču – jasno, glasno i ubedljivo.

Među velikim brendovima i dugoročnim klijentima za koje radi NMT Production sektor, nalaze se:

HUGO BOSS, Adidas, Reebok, Heineken, British American Tobacco i mnogi drugi.

OPIS POSLA: 

 • Komunikacija sa kreativnim timom i klijentom
 • Kreiranje kreativnog koncepta
 • Formiranje budžeta i praćenje istih za određene projekte
 • Koordinacija i kontrola produkcijskih kuća tokom projekta
 • Proaktivna saradnja na svakodnevnom nivou sa kolegama iz drugih sektora unutar agencije – dizajn, produkcija, influencer marketing, digital, event
 • Praćenje trendova i dešavanja unutar industrije
 • Priprema izveštaja nakon završenih projekata

PROFIL KANDIDATA:

 • Završene osnovne studije – marketing, FTV produkcija ili neki od drugih smerova na FDU, novinarstvo ili druga srodna grana iz oblasti društvenih nauka
 • Relevantno iskustvo iz industrije – od 1 do 3 godine
 • Odlične veštine usmene i pismene komunikacije na srpskom i engleskom
 • Odlične organizacione sposobnosti i upravljanje projektima
 • Aktivno korišćenje Microsoft Office programa
 • Fotografija i kreiranje video sadržaja ti je omiljeni hobi
 • I najvažnije – timski duh i razvijena sposobnost kreativnog razmišljanja

ŠTA NUDIMO?

Trudimo se da svaki dan kreiramo kao priliku za profesionalni rast i razvoj zaposlenih. Osim toga, agencija je prepoznata po kompetitivnim platama na tržištu, kao i benefitima u vidu privatnog zdravstvenog osiguranja, brojnih edukacija i kvartalnim bonusima.

APLICIRANJE NA KONKURS:

Pošalji nam CV na office@newmediateam.rs (Subject: Production Account Manager prijava za posao)